Ervaringen van klanten

Wat zal je ervaren als je met Sparkle organizing in zee gaat?

Altijd maatwerk
Direct resultaat
Prettige aanpak

Leuk zo’n opsomming, absoluut waar en tegelijk: wat zegt het jou nu? Voor een ieder zal de opbrengst en ervaring anders zijn, want  jij als persoon, jouw omgeving, het team, de taken en leerwens zijn ook anders. Net als de setting waarin aan de slag gaat wordt. De opbrengst en het resultaat van een workshop laat zich niet vergelijken met die van persoonlijke begeleiding. Of er nu sprake is van persoonlijke begeleiding of een groepstraining, in alle gevallen is er sprake van grote betrokkenheid, inzet en is er altijd een positief resultaat.

Mariëlle wordt ervaren als deskundig, prettig, leuk, niet saai, enthousiast, rustig, betrokken, heeft een luisterend oor, is duidelijk en inspirerend. Zij illustreert de theorie met duidelijke praktijkvoorbeelden en denkt mee in oplossingen. Klanten vertellen:

ing. Egbert Urff | Categoriemanager bij DUO IUC-Noord

 

Eerlijk gezegd had ik de hoop al opgegeven. De hoop om ooit in controle te zijn over mijn werkagenda en mijn mailbox. Nooit het gevoel te hebben dat het werk ook echt af is. Tot dat…

… ik via een collega in contact kwam met Mariëlle Koop. De Professional Organizer die mij beloofde dat controle over agenda en mailbox zeker tot de mogelijkheden behoorde. In het kader van ‘hoop doet leven’ heb ik besloten bij Mariëlle een werkplektraining te volgen. Dat is nu anderhalf jaar geleden en ze had gelijk; werken met controle en meer rust en overzicht is mogelijk.

Mariëlle is naast mij gaan zitten op de werkplek. Ik kreeg opdracht de digitale agenda en mailbox te openen en vanaf dat moment vlogen de tips & trics me om de oren. Haar tempo was prima op mij afgestemd zodat de nieuwe kennis ook daadwerkelijk binnen kwam en we hebben het ook direct toegepast. Het blijft bij de training van Marielle niet bij de theorie hoe je je werk beter kunt organiseren, maar ze leert je om het ter plekke ook daadwerkelijk te gaan doen en op zo’n wijze dat het bij je past.

Om het wat concreter te maken één voorbeeld van iets dat ik dagelijks toepas. Als er een mail binnenkomt die ik niet direct kan afhandelen omdat hij meer tijd vraagt dan er direct beschikbaar is dan zet ik hem via een ‘snelkeuze optie’ in Outlook binnen 5 seconden op een nog lege plaats in mijn agenda ter afhandeling. Uiteraard met de hoeveelheid tijd die ik denk daarvoor nodig te hebben. De betreffende mail kan dan uit mijn ‘Inbox’, en in mijn agenda kan iemand anders op dat moment geen afspraak meer inplannen.

Soms verval ik in mijn oude gedrag. De kracht van de training is dat ik mijzelf nu tot de orde kan roepen en bijsturen. Dan ga ik weer ‘organizen’ en heb ik vrij snel weer overzicht in de dreigende chaos.

Belangrijkste winst voor mij als mens is dat ik mijzelf ben gebleven en meer rust in mijn hoofd heb. De winst voor mijn werkgever is dat ik meer tijd heb om mijn werk goed te doen en beter beslagen ten ijs te kom als er belangrijke besluiten moeten worden genomen. Ik kom veel beter tot mijn recht in mijn functie.

Egbert heeft de InCompany Outlook training gevolgd, aangevuld met een paar sessies 1-op-1 begeleiding.

 

Remco Oranje | Partner en trainer bij de SalesboostCompany

 

Ik heb absoluut geen grote affiniteit met structuur en planning. Dit is geen talent van mij en een energievreter zoals ik ermee omging. Daar wilde ik echt iets mee doen want deze zwakkere competentie was van grote invloed op mijn algehele resultaat.

Vandaar dat ik Sparkle organizing heb ingeschakeld. Dit was één van de slimste dingen die ik in de afgelopen jaren heb gedaan. Mariëlle heeft me geholpen om een enorme tijdswinst te creëren met  het beheren van mijn mailbox. Door haar heb ik structuur terug in mijn kantoor, op mijn bureau en belangrijker nog: in mijn hoofd.

De weg er naar toe werd een paar keer ruw onderbroken door privé omstandigheden. Waar ik normaal al zou zijn afgehaakt, heeft Mariëlle mij binnenboord weten te houden. Door haar aandacht, daadkracht en geduld heb ik volgehouden. Het resultaat is top! Efficiëntie, rust in mijn hoofd en vooral meer overzicht. Het kost mij nu ook veel minder energie om het allemaal bij te houden en te houden zoals het nu is. Mijn resultaten zijn daarbij ook meegegroeid.

Mariëlle is een super fijne coach op dit gebied. Ze heeft enorm veel kennis en kan het fantastisch toepassen en overbrengen. Ze heeft geduld en is erg duidelijk; kortom ik raad het iedereen aan die het moeilijk vind om gestructureerd en efficiënt te werken. Ik ben in ieder geval erg blij dat zij op mijn pad kwam.

Remco heeft training gehad op basis van 1-op-1 Persoonlijk professioneel advies


Behoefte aan persoonlijk contact? Natuurlijk, mail of bel gerust voor een kennismaking.

Ja, ik wil!

Meer informatie of
heb behoefte aan een kennismakingsgesprek.

Feedback van Klanten

Yvonne Koch, HRM Manager KWS Infra

“Marielle is gedreven, enthousiast en    energiek in haar aanpak.

Zij heeft laten zien dat ze haar vak verstaat met resultaat”.


Mieke van Zuijlen, Hogeschool Utrecht

“Ik heb Mariëlle als zeer prettig ervaren. Ze is niet gehaast, ze neemt de tijd en kauwt niet alles voor. Er komt pas echt informatie binnen als je het in je eigen woorden kan omzetten, ik vind dat Mariëlle daar erg goed in was.

Daarnaast probeerde ze ook echt te verklaren en uit te leggen waarom ik iets ervoer op momenten. Ze geeft meer dan alleen tips, ze is echt betrokken.”

Leveringsvoorwaarden en klachtenreglement zijn van toepassing