Werkwijze

Kenmerkend voor de werkwijze van Sparkle organizing: kleinschalig, daadkracht en een prettige sfeer. Daardoor is het mogelijk tijdens een training meteen de praktijk in te duiken. Het blijft dus niet bij theoretische tips, na een training zijn er concrete oplossingen aangereikt. Daarmee kun je direct na de training zelf op je ingeslagen pad verder en het verschil voor jezelf maken.

Waarvoor ga jij? Wat past goed bij de situatie? De individuele trajecten sorteren groot effect door de persoonlijke aanpak. Teams verbeteren prestaties door met persoonlijke organisatie én procesgerichte samenwerking aan de slag te gaan. De deelnemers van de incompany groepstraining, blijken te profiteren van het delen van ervaringen en de uitwisseling daarvan.

Alle trainingen zijn maatwerk. Een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek is het begin, daarna volgt er een intake en passend trainingsvoorstel. De trainingen kunnen één of meerdere dagdelen duren, zowel incompany als individueel.

1-op-1 Persoonlijk professioneel advies

Waar loop je tegenaan? Welke oplossingen horen bij jou? Wat wil je graag leren? De 1-op-1 trainingen zijn afgestemd op individuele situaties. We gaan direct tot actie over. Je ervaart direct de resultaten.

Incompany – Afgestemd op de werkvloer

In een kleine groep behandelen we dagelijkse kwesties. De incompany trainingen zijn altijd afgestemd op de werkvloer. We zoeken direct praktische oplossingen voor actuele situaties.


Behoefte aan persoonlijk contact? Natuurlijk, mail of bel gerust voor een kennismaking.

Ja, ik wil!

Meer informatie of
heb behoefte aan een kennismakingsgesprek.

Enkele reacties
van deelnemers

“Fijn, zo’n persoonlijke aanpak. Daardoor was er ruimte om dieper op de zaken in te gaan”

“Veel interactie door kleine groepssamenstelling, heel prettig”

“Marielle Koop is toegankelijk en deskundig. Ze nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen”