1-op-1 trainingen

Aan de hand van persoonlijke leerdoelen gaan we aan de slag. Vooraf tijdens de intake, inventariseren we je situatie en omgeving nu en hoe je dit liever ziet. En bijvoorbeeld ook wat je zelf aan kwaliteiten in huis hebt en waar je training en ondersteuning in kan gebruiken. Zijn er specifieke competenties die je wilt trainen? De 1-op-1 trainingen van zijn dus echt afgestemd op individuele situatie.

Waar loop jij tegenaan? Welke oplossingen horen bij jou?

Tijdens deze persoonlijke training gaan we meteen tot actie over. Je gaat direct de resultaten ervaren. Lees hier wat Egbert en Remco bereikt hebben na een trainingstraject bij Sparkle organizing. Na afronding van de trainingsdag(en) is er enkele weken later een follow-up. We evalueren je nieuwe situatie, resultaten, bevindingen en sturen bij waar nodig.

Het druk hebben is niet erg. Niet aan jezelf toekomen is wél erg. Dat hoef je niet te accepteren. De trainingen van Sparkle maken je bewust van de keuzes die je kan maken. Het eindresultaat is een slagvaardiger manier van werken waarmee jij het beste uit je carrière kunt halen.

De trainingen zijn maatwerk, zo ook de offertes. Een intakegesprek vormt de basis van de offerte en het begeleidingsplan.

 

Werkwijze

Kenmerkend: kleinschalig, daadkracht en een prettige sfeer. Daardoor is het mogelijk tijdens een training meteen de praktijk in te duiken. Altijd maatwerk en direct resultaat.

Incompany – Afgestemd op de werkvloer

In een kleine groep behandelen we dagelijkse kwesties. De incompany trainingen van Sparkle zijn altijd afgestemd op de werkvloer. We zoeken direct oplossingen voor praktische situaties.


Behoefte aan persoonlijk contact? Natuurlijk, mail of bel gerust voor een kennismaking.

Ja, ik wil!

Meer informatie of
heb behoefte aan een kennismakingsgesprek.

Enkele reacties
van deelnemers

“De training werkt bij me vanwege de 1-op-1 situatie”

“Ik heb de training als heel fijn ervaren, ik heb nu duidelijkheid en overzicht in mijn ‘chaos’. Fijn dat je meekijkt en tips geeft.”


“Mariëlle is plezierig als persoon;
open en toegankelijk.
Hard op de zaak, zacht op de mens”

Waardering

Werkplek training

Outlook training

Mariëlle als trainer